logo

Jegyvásárlás

 

Online jegyvásárlás

JEGYEK

BÉRLETVÁSÁRLÁS

SZÉP Kártya elfogadóhely:

Sze_pka_rtya_A-3_kicsi letoelthet__szepkartya.icipici mkbszep elf nagy

Elérhetőségek

a Radnóti Színház szervezésén:

cím: Budapest, VI. Nagymező utca 11.

 

a Radnóti Színház pénztáránál:

cím: Budapest, VI. Nagymező utca 11.
telefon: 321-0600/112, 343-6792
nyitvatartás:

Előadások napján:

hétfő: 18.00-19.00
kedd-péntek: 17.00-21.00
szombat-vasárnap: 14.00-21.00

Előadásmentes napokon:

hétfő: zárva
kedd-péntek: 17.00-19.00
hétvégén, ünnepnapokon zárva.

Jegyet válthat még:

Interneten a www.jegy.hu címen online bankkártyás fizetéssel 

A www.jegymester.hu internetes oldalon, ahol  jegyek minden hónap 15-étől rendelhetők a következő hónapra!

(www.jegy.hu) országos jegyirodai hálózatán

(a jegyirodák teljes listája a www.jegy.hu/partners.php oldalon található)

Helyárak

diakkedvezmeny webre

helyarak 20152016

nezoter-web

Bérlet

• A nézők kétfajta bérlet közül választhatnak. Mindkét bérlet három, az adott bérletben meghatározott előadás megtekintésére jogosít.

• Az „A” bérlet a Lear király, a Glembay-vér és a Turandot előadásokra,

• „B” bérlet a Karamazov testvérekBuborékok, Spam operett című előadásokra érvényes.

• A négy előadás megtekintésére jogosító bérlet a teljes árhoz képest 10%-os kedvezményt jelent. Mindkét bérletfajta négy árkategóriában vásárolható meg. A bérlet ára meghatározza, hogy a nézőtér mely helyeire lehet beváltani. (Részletesebb információért tekintse meg a vonatkozó táblázatot.)

• Diákok és nyugdíjasok számára kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget biztosítunk, ami 20%-os kedvezményt jelent. Diák- ill. nyugdíjas bérlet vásárlásához érvényes diák- ill. nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges.

• A bérlet közvetlen belépésre nem jogosít, azt jegyre kell váltani színházunk szervezési osztályán vagy a jegypénztárban előzetes telefonos vagy emailes foglalás után. A bérlet szabadon érvényesíthető a bérletben meghatározott darabok bármely előadására, kivéve a pénteki és szombati előadásokat, melyekre a bérlet nem érvényes.

• Bérleteseink számára minden hónap 2-a és 6-a között jegyelővételi napot biztosítunk, megelőzve ezzel a hivatalos jegyárusítás kezdetét. (Ezt követően nem tudjuk garantálni, hogy az ön által megtekinteni kívánt előadásra marad a bérletének megfelelő árkategóriájú szabad hely.)

• A bérlet a 2015/2016-os évadban használható föl.

• Bérleteseink minden hónapban e-mailen kapnak értesítést az aktuális színházműsorról, és lehetőségük van részt venni a nyílt próbákon, illetve a Színház hátulról című, hagyományos évad eleji kulisszajáráson, amire a szélesebb közönség számára regisztrációs jegy csak korlátozott számban kapható.

• A bérlet készpénzre nem váltható.

• A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható.

Emailben:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , telefonon: 061 322-1071, személyesen a szervezési osztályon: VI. Nagymező u. 11., nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 10.00-18.00, péntek: 10.00-17.00, vagy a jegypénztárban, nyitva tartás: előadások napján hétfő 18.00-19.00; kedd-vasárnap 13.00-19.00.

tablazat

Radnóti kártya

pontgyujto kartya

Ajándékutalvány

utalvny lers

Baráti Kör

Rendszeresen látogatja színházunkat? Csak egy-egy előadásunkat látta? Most jár itt először? Itt az ideje, hogy közelebbről megismerje színházunkat.

A Radnóti Színház Baráti Köre a 2014/2015-ös évadban is nagy örömmel várja Önöket. Baráti Körünk tagjainak jegyelővételi jogot biztosítunk előadásainkra és 10% kedvezményt minden vásárolt jegy árából. Postán vagy e-mailen küldjük havi műsorunkat, és őket tájékoztatjuk először új bemutatóinkról.

Mindezért igazi baráti árat kérünk: 4.000,- Ft-ot a teljes évadra.
A Baráti Körbe jelentkezni a színház Szervezésén lehet!

*

Tisztelt Barátunk!

Ha e-mailen szeretné megkapni a Radnóti Színház következő havi műsorát, küldjön e-mailt (nevével és címével) a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jegyeket rendelni továbbra is a szokásos módon, kizárólag személyesen vagy telefonon lehet.

Parkolás

Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi parkolási lehetoséget, az Akácfa utca 60. szám alatt.

A színház látogatóinak a parkolóházban 1 óra ingyenes parkolási lehetoséget biztosítanak, melyet az eloadások alatt tudnak igénybe venni!

Kérje jegyvásárláskor a pénztárban vagy a szervezésen az ingyenes parkolásra jogosító parkolókártyát, a kedvezményt ugyanis ezzel tudja igénybevenni.

Bovebb információ:

www.a60.hu

parkol2011

SZÉP Kártya elfogadóhely

letoelthet__szepkartya.icipici   mkbszep elf nagy   Sze_pka_rtya_A-3_kicsi